© Centrul de Studii Europene Facultatea de Drept- Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași

OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Centrul de Studii Europene (CSE), departament interdisciplinar din cadrul Facultății de Drept  oferă programe de educatie destinate pregatirii de specialiști in domeniul studiilor europene si al dezvoltarii regionale. Oferta educationala a CSE este formata din: programe de master; programe postuniversitare; cursuri facultative. Programele educationale ale CSE se adreseaza tuturor celor care prin provocarile profesionale la locul de munca sau prin optiunea strategica personala de a lucra in ocupatii vizand actiunea intr-un mediu conditionat de contextul european, doresc sa-si stabilizeze pozitia profesionala, sa-si deschida noi oportunitati de cariera, sa-si largeasca orizontul de cunoastere, sa dobandeasca noi competente specializate sau complementare de manifestare profesionala si sociala.

MASTER IN STUDII EUROPENE

Programul in studii europene este interdisciplinar și se adreseaza cu prioritate absolventilor cu licente in domeniile: economie și administrarea afacerilor, administratie publica, drept, știinte politice, istorie, litere, geografie, dar poate fi urmat de orice absolvent al ciclului de studii universitare, cu diploma de licenta, indiferent de specializare.

MASTER IN DEZVOLTARE REGIONALĂ

Programul de masterat Dezvoltare Regionala are ca misiune specializarea absolventilor de invatamant superior in domeniul dezvoltarii regionale, prin insusirea de cunostinte teoretice solide si dezvoltarea de abilitati practice si de cercetare care sa le asigure accesul ca profesionisti pe piata muncii, in mediul european concurential actual.
Informații despre admitere la  CSE Informații despre Centrul de Studii Europene din UAIC 7 motive pentru care să alegi unul din programele noastre de master

Master in European Studies and the EU's

Eastern Neighbourhood

Programul interdisciplinar care are ca misiune formarea de specialiști pentru spațiul politicii externe și relațiilor internaționale, dar și pentru nivelul politic-decizional local. Absolvenții specializării pot contribui prin integrarea lor în viața politică sau în diplomație,  prin asigurarea de consultanță sau analiză, la crearea unui corp profesional bine pregătit al funcționarilor publici europeni.